Treceți la conținutul principal

Atenție! este o mare frauda pe internet simpatie.ro

NU MAI DA BANI LA SIMPATIE.RO


                                                           

Autorii fraudei se ascund în spatele site-ului http://simpatie.ro/ care este nefuncțional și cer trimiterea uni SMS la numărul 7505. Acesta este tarifat cu 6.1€ plus TVA. Ei declară că există un infoline accesibil la numărul 1808 dar acesta este inaccesibil.
Așadar, atenție la neatenție! 

De ce iti spun sa nu mai dai bani catre site-ul simpatie.ro. Iti voi explica in urmatoarele randuri.Pentru ca acest site a ajuns sa fie o mare teapa, 90 la suta din profilele de acolo sunt niste falsuri ordinare.In fiecare zi adminii acestui site baga cateva profile cu poze furate cine stie de pe unde, posibil de pe facebook.
Am un cont acolo de care am cam uitat.Tot primeam mail ca am un mesaj de la userul cutare sau x,y,z.Cum ma macina curiozitatea sa vad ce era cu cele 20 de mesaje, am facut plata in valoare de 3 euro.Fara plata nu poti avea acces la mesajele primite.Am inceput sa-mi verific mesajele, fiecare user de la care aveam mesaj, avea doar o stea si fusese online in urma cu 4 pana la 8 ore.
Mai jos o sa va arat cateva din imaginatia celui care trimite mesaje de pe asa zisele profile.Ce va rog eu este sa nu mai fiti fraieri si sa puneti botul la ce se intampla acolo.Totul este o mare vrajeala.Acest site e mort de ceva ani, mai este tinut in viata doar pt a mai scoate ceva bani la niste fraieri creduli.
Lista de meaje:
1.cand iti faci timp sa-mi scrii?
2.as dori sa cunosc un barbat serios
3.Nu am mai primit nimic de la tine…, unde eu nu trimisesm nimanui nici un mesaj pe pe acest site.
4.ce ne facem daca ne trezim la viata amandoi ?
5.vrei sa ne intalnim?
6.as vrea sa schimbam macar cateva replici, daca se poate, bineinteles..
7.m-am inventat si acum iti scriu. Sunt cea pe care o cauti
8.vrei sa vb?
9.mananci picant!? ca eu sunt cam iute….
10,Dragut nickname ! Ti-ar face placere sa vorbim?
11.iti cer mana sa ma mangai… iti place?
12.As fi fericita daca mi-ai oferi posibilitatea sa te contactez
13.as vrea o poza de la tine. poate o sa ne cunoastem mai bine
14.vorbeste-mi despre tine
15.ca idee sa stii ca fac copii frumosi.. cred ca este o chestie genetica.
16.nu te cunosc deloc…
17.invita-ma la o cafea
18.vreau sa ne cunoastem mai bine
19.cand vrei prieteni cum se procedeaza?
Si asa sunt multe alte site-uri de matrimoniale sau asa zisa zocializare.La site-ul asta nu s-a mai facut nimic de data ansterii lui, nici o imbanatatire, nici o modificare la desigan sau cevaAbsolut nimic.Doar s-au scos bani pacalind niste fraieri cu niste poze furate si profile false.
Se vede ca cineva castiga destul de multi bani de pe urma acestor creduli incat isi permite sa faca in fiecare zi noi profile.Ah , s anu uit, sa se mai si logheze cu toate aceste profile zilnic, asta ca se vada ca e activitate, ca alfel cum sa puna fraierii botul.
  1. Alte tipuri de mesaje trimise de pe profiluri false pe site-ul sentimente.ro:
    1. ochii tai ma orbesc… as vrea sa te vad
    2. NICE NAME IN A NICE BODY………PUP U !!!!…….
    3. te cunosc de undeva? ca parca as vrea
    4. da-mi id-ul tau si vorbim mai multe
    5. super…
    De obicei, aceste mesaje sunt trimise dupa expirarea valabilitatii abonamentului, in scopul de-a determina utilizatorul sa faca o noua plata site-ului sentimente.ro
    Lou says:

    1. Nu numai ca pozele sunt false….. Am platit de curand un abonament si am luat tzeapa. Nici macar nu ma pot loga. Nici urma de serviciu clientela. Toate e-mail-urile trimise au fost in va. De altfel ar fi trebuit sa ma prind ca este tzeapa, pentru ca nu exista nici un numar de telefon pentru customer support.
      Deci feritzi-va de ei. Hotzie la drumul mare!
      zoom says:



    2. pitikut says:
  2. zoom este vorba despre Simpatie.Nu mai sunt la curent despre cum fucntioneaza Sentimente.
    Sergiu says:
  3. si eu am cont pe simpatie de vreo 3 ani dar mai nou acum la userii mai vechi le ofera posibilitatea verificarii prin webcam si le permite accesul nelimitat fara costuri suplimentare,da este o mare teapa le-am trimis mailul la o gramada de tipe care vroiau chipurile sa ma cunoasca si nici nu m-au contactat iar daca trimiti un mesaj cand persoana cealalta este online nici macar nu raspunde la mesaje,o mare pierdere de timp acest site,siteurile de genul ar trebui inchise definitiv
    T says:
    1. O TZEAPA de site ! TREBUIE ERADICAT, PRINSI SI BATUTI BINE ! 90% profile FALSE !
      Denis says:
  4. Da nici cu www sentimente ro nu ma pot lauda . te fura ca in codru . Intru azi si vad un mesaj dau sal citesc si imi cere sa platesc , dupa ce platesc observ cu stupoare ca de fapt erea mesaju trimis de mine cuiva acum citeva zile si figura ca mesaj primit asa ca SENTINEMTE.RO ESTE O MARE TEAPA , ATENTIE FRATILOR .
    sorin says:
    1. Este foarte adevarat .. Eu am avut cont pe Sentimente .ro .. Si am renuntat pt ca nu este adevarat nimic !! Feriti -va oamei frumosi !
      Nikolas says:
  5. O mare teapa….defapt este site de escorte, prostituție mascata, proxenetism virtual, peștii fiind chiar administratorii acestui site.
    cristy says:
  6. toate chaturile si siteurile de matrimoniale sunt prostitutie mascata .doar ca in romania merge orice ,doar banul sa iasa .profile fake si chiar daca sunt reale sunt facute la caterinca .iti trimit mesaje false asa ca o tampenie mare sa dai bani la smecheri admini care fac bani garla ca este plina romania de burlaci care cauta cu disperare o relatie dar in final se aleg nu o teapa cat sunt de mari..
  7. Confirm cele spuse de tine. Am un cont acolo din 2008. Acum am platit ca sa trimit un mesaj la o fata. Fata nu mai este online de 295 de zile (deci exista sanse ca acel profil sa fie real).
    Nemaintrand aici de ani de zile, s-au adunat foarte multe mesaje, unele mesaje sunt din 2009. Am intrat pe toate profilele (inclusiv cele de la care am primit mesaje in anul 2009) si toate profilele au fost active in ultimele 2h – 16h. Cel putin 4-5 profile sunt online chiar “Acum”.
    Cine sta activ pe un astfel de site zi de zi timp de 7 ani??!
    Ex de mesaje:
    1. as dori sa ne cunoastem daca se poate;imi lasi te rog un ID? pupici
    2. ai vrea sa ne cunoastem?
    3. daca te musc de buze ma spui?
    4. mai rar barbat ca tine. deci…
    5. crezi in dragoste la prima vedere?
    6. Cred ca esti printre cei mai dulci baieti de pe site…
    7. hey, buna ce faci? vrei sa vorbim? ciao
    8. Ma intrebam daca ai chef sa ne cunoastem ..
    9. am vizualizat profilul tau si mi.a placut ceea ce am vazut..as dori dak binenteles ai fi si u de acord sa ne cunoastem mai bine…
    10. Ma numesc Teodora si pari a fi un tip interesant care cauta ceva serios asa ca si mine. Asa e?
    1. Alex:
      Deoarece 90% din conturile de acolo sunt fake, conturi intretinute de admini, ca sa pacaleasca fraierii.
      Hai sa ne uitam la acest site, acelasi design de cand a aparut, nici o imbunatatire nimic. Doar munca adminilor de a crea zi de zi de profile false si de a le folosi.
       Lady says:
        1. Lady, da sunt cu cineva, sunt fericit alaturi de aceasta femeie care face parte din viata mea. Cu persoana care sunt voi fi pentru totdeauna. Eu mi-am gasit jumatatea si nu a fost pe simpatie. Daca mai intru pe site-uri gen simpatie sau altele, intru doar sa vad in ce fel au evoluat si cum incearca sa tepuiasca oamenii naivi cu profile false.

  8. Am trimis 100 mesaje… Am primit un singur răspuns de la o persoana… Și eu am fost abordat cu aceleași mesaje… Stați cu bani în buzunar!
    alin says:
  9. ai mare dreptate sunt prosti cei care nu sunt in stare sa agate o gagica pe strada acolo se vede un baiat destept restu sunt degeaba frate
  10. Da, am platit acum si nu ma pot loga.Din pacate pt ei, m-au nimerit , ca sa zic asa.Sant unul dintre cei care nu trebuiesc sub nici o forma suparati !
    Andrei Ștefan says:
    1. La fel am pățit și eu.Este prima dată când plătesc pentru un asemenea serviciu (asta am făcut-o sâmbătă seară),mă pot loga dar nu pot citi mesajele și nici nu-mi pot edita profilul.Îmi spune că trebuie să plătesc pentru asta.Iar la acel “helpdesk” pauză asistență deși am trimis 10 mesaje până acuma.Țeapă și jaf la drumul mare marca Simpatie.ro.Evitați acel site cu orice preț!!
  11. De asemenea pe Elmaz si Matrimoniale. Dl.”Atipic” de ex are mai multe nickname-uri de fete ca Miss Ami in amandoua etc si vrajeste fraierii cu emoticoane dar totul e gol in interior.Nici nu stie unde sunt facute pozele.La descriere e cam tot ce ar dori un barbat,dupa asta iti dai seama.Distractiv e ca mai e cate o fata in capot si o comenteaza ca “eleganta”,saraca.Dezgustator.

Comentarii